Hírlevél
Név :
E-mail :
kép megjelenítése/elrejtése
Magunkról

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Lelkes csapatunk szeretné önnek megmutatni Zemplén csodálatos tájait és segítséget kíván adni a szálláskeresésben.

Rákóczi Panzió, Étterem és Kávézó

(Sárospatak) 

 

 A Rákóczi Panzió Sárospatak belvárosában, a Rákóczi út 30 sz. alatt található. Panziónk 2002 augusztusában nyitotta meg kapuit vendégei előtt és működése azóta is zavartalan.

A Panzió 17 klimatizált szobával rendelkezik. A szobák a mai kor vendégeinek igényeit teljes mértékben kielégítik, hidromasszázs zuhanykabinnokkal, színes televízíóval, minibárral és légkondícionálóval felszereltek. 

A 70 fő befogadására alkalmas éttermünkben megtalálhatók a Bodrogköz és Hegyalja jellegzetes ízei és borai, valamint a Zempléni hegységre oly jellemző gombafajta a vargányával készült ételspecialitások is. Szakácsaink odaadó munkájukkal teljesíteni tudják a vendégek ízlése szerinti ételek elkészítését.

Az idelátogatók mindig pozítív tapasztalatokkal távoznak tőlünk, hiszen a recepción dolgozó hölgyek és felszolgáló fiatalemberek mindig kedvesek, barátságosak, segítenek a helyi látnivalók és szokások eligazodásában.

Mivel a Panzió a főutcán található, szükség volt egy zárt parkoló kialakítására, melyet a szállóvendégek díjmentesen vehetnek igénybe. Kiegészítő szolgáltatásaink még a szolárium és a szauna.

A város látnivalói gyalogosan is megközelíthetőek, a Rákóczi Vár mindössze 5 perc sétára található, mellette a Rákóczi Pince kedvelt borkóstolóhely. Ajánlani szoktuk a vendégeknek a sátoraljaújhelyi Libegőt is, valamint helyi szinten meg tudjuk szervezni a vizi sportolást, motorcsónakázást a Bodrog folyón.